Project Description

«CARMAR PLASTIC, S.L., és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la injecció de plàstics, disposa de personal altament qualificat, el que ens permet oferir una màxima qualitat en els nostres serveis.Trobant-se preparada per efectuar qualsevol tipus d’article en acabats plàstics de fins a 280 grams. El que ens ha portat a comptar amb una àmplia cartera de clients que han dipositat la seva confiança amb nosaltres.

Les nostres instal.lacions situades en zona industrial, carrer Cobalt, n º 154 C a l’Hospitalet de Llobregat, estan dotades d’una entrada de 5,5 metres d’ample per 6,5 metres d’alt. Estant repartides en tres zones clarament diferenciades: Zona d’Injecció de Plàstics, Taller (on es fan reparacions i arranjaments de motlles) i Magatzem.

CARMAR PLASTIC, S.L., disposa de maquinària especialitzada marques: ARBURG, Sandreta i Mateu. Tenint plena capacitat per treballar amb qualsevol tipus de material plàstic: Policarbonats, acetal, Poliamides, Metacrilats, Polipropilens, Antichoc, PVC, etc …

Gràcies a la seva flexibilitat i adaptabilitat té disponibilitat per implementar torns rotatius de fins a 24 hores.Permetent oferir puntualitat en el lliurament de comandes així com poder atendre comanda urgents dels nostres clients»
http://www.rutalia.net/empresa/CAT/carmar-plastic-sl.html